Luxe sleutelhangers bedrukken

Laat luxe sleutelhangers graveren met uw logo, bedrijfsnaam of andere tekst en zet deze in als relatiegeschenk.

(17 artikelen gevonden)

Pagina's

Luxe sleutelhanger personaliseren als relatiegeschenk

Een bedrukte sleutelhanger is een populair weggevertje dat vaak gespot wordt op beurzen, opendeurdagen en andere evenementen, maar ze zijn ook erg geschikt als relatiegeschenk. De metalen sleutelhangers hebben een luxe uitstraling. De sleutelhangers hebben een strak en gestroomlijnd design en zijn bovendien gemaakt van stevig en robuust materiaal. Hierdoor zijn deze direct van betere kwaliteit dan promotionele sleutelhangers en zijn ze perfect om weg te geven als bijvoorbeeld jubileum- of eindejaarsgeschenk. Zeker wanneer u de sleutelhanger laat graveren met uw eigen logo, naam en/of andere tekst.

Kies uit diverse metalen sleutelhangers

In het assortiment vindt u diverse luxe sleutelhangers. Ze hebben allemaal een uniek design en vormgeving. Hierdoor kunt u voor iedere gelegenheid, branche en doelgroep een passend geschenk uitzoeken. Geef bijvoorbeeld een metalen sleutelhanger in de vorm van een huis weg aan mensen die net een huis hebben gekocht. Of verras iemand die net zijn rijbewijs heeft gehaald met een metalen sleutelhanger in de vorm van een auto. De mogelijkheden zijn eindeloos. Als u hier de vorm niet vindt die u zoekt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij hebben een groot netwerk en kunnen zo vaak het relatiegeschenk vinden dat u zoekt.

Sleutelhanger graveren met logo of tekst

Wanneer u een metalen sleutelhanger cadeau wilt geven, is het extra leuk om hier iets persoonlijks aan toe te voegen. U kunt de luxe sleutelhangers graveren met een logo of tekst. Dankzij lasergravering heeft u zelfs de mogelijkheid om uw sleutelhanger te personaliseren met naam. Hierdoor wordt uw relatiegeschenk niet alleen een reflectie van uzelf, maar ook van de ontvanger. Een persoonlijk geschenkje, zoals een sleutelhanger met naam, wordt zeker gewaardeerd en zal de ontvanger nog lang bijblijven. Hierdoor is de gepersonaliseerde sleutelhanger met logo een perfect relatiegeschenk om uw naamsbekendheid mee te verhogen.

Uw gepersonaliseerde sleutelhanger bestelt u eenvoudig online

Via onze webshop bestelt u binnen enkele stappen uw gegraveerde sleutelhangers. Geef hier op uw eigen gemak uw wensen door. Wanneer wij alle wensen hebben ontvangen, zullen wij een digitale drukproef voor u opmaken. Hierop ziet u precies hoe uw gepersonaliseerde sleutelhanger met logo en/of tekst eruit zal zien. Pas wanneer u 100% tevreden bent met de drukproef zullen wij de sleutelhangers graveren. Zo weet u zeker dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet en komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.