Fanartikelen bedrukken

Geef een origineel fanartikel bedrukt met logo of tekst weg aan uw relaties. Leuk voor iedere evenement, zoals een EK of WK.

(26 artikelen gevonden)

Pagina's

Val op met Belgische driekleur gadgets

Zwart, geel, rood, de kleuren waar wij als land voor staan. De kleuren van onze vlag zijn afkomstig van het Hertogdom Brabant. Het wapenschild van dit gebied bevatte de kleuren van onze vlag, zo was de sabel op het schild bijvoorbeeld zwart. Bij ieder nationaal evenement kleuren de straten weer in deze prachtige kleuren. De vlaggen worden uitgehangen, maar er worden ook steeds meer andere feestartikelen tevoorschijn gehaald. Zo ziet u ook steeds vaker fanartikelen, zoals handklappers, schminksticks, juichsticks en nog zo veel meer.

Ruime keuze uit diverse supportersartikelen

Het meest veelzijdige aanbod fanartikelen vindt u hier. Met onze brede selectie van fanartikelen kunnen wij ons een fanshop België noemen. In het assortiment vindt u grote supportersartikelen, zoals opblaasbare juichsticks en stadiontoeters. Daarnaast hebben wij ook een groot aanbod Belgische driekleur gadgets, zoals fluitjes, handklappers en nog veel meer. Het leuke aan de fanartikelen is dat u deze geheel naar wens kunt laten bedrukken. Geeft u bijvoorbeeld voetbal fanartikelen weg, dan kunt u uw geschenk laten bedrukken met uw logo en een leuke voetbalquote. Hiermee is het supportersartikel niet alleen een blijvende herinnering aan het evenement, maar ook een herinnering aan uw naam. Een unieke manier dus om uw naamsbekendheid mee te verhogen.

Voor iedere gelegenheid passende fanartikelen

De voetbalevenementen, zoals het EK voetbal en WK voetbal zijn de meest populaire geefmomenten om bedrukte fanartikelen in te zetten. De Belgische gadgets variëren van bedrukte flesopener voor het openen van pintjes tot driekleurpruiken waar u mee opvalt in de menigte. Ook tijdens veel andere evenementen worden de fanartikelen ingezet. De fanartikelen bevorderen het nationale gevoel. Zo zijn het originele weggevers om uit te delen tijdens een open dag om zo ook het samenhorigheidsgevoel te bevorderen. Voor iedere evenement bestaan er wel passende Belgische driekleur gadgets die u naar wens kunt laten bedrukken.

Uw Belgische gadgets besteld binnen enkele stappen online

Wanneer u een keuze heeft gemaakt uit het assortiment kunt u alles eenvoudig online bestellen. Op uw gemak geeft u hier al uw wensen op, zoals het gewenste aantal, kleur en opdruk. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst gaat onze studio aan de slag om een digitale drukproef op te maken. Dit is een voorbeeld van hoe het fanartikel eruit komt te zien inclusief uw bedrukking. U weet zo precies hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. U kunt er zo zeker van zijn dat uw supportersartikelen aan uw wensen voldoen! Heeft u nog vragen, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen, we helpen u graag verder.