Overige premiums bedrukken

Diverse promotieartikelen en give aways! Kies een premium die bij u past en profiteer van 'tastbaar' succes op bijv. beurzen.

(122 artikelen gevonden)

Pagina's

Premiums en give-aways bedrukt met uw logo

Premiums doen het altijd goed als give-away op beurzen, evenementen en open dagen. Laat vandaag nog premiums bedrukken met uw logo en/of tekst en profiteer van tastbaar bereik. De premiums zijn ook leuk om weg te geven als bedankje, bijvoorbeeld als trouwbedankje, geboorte bedankje of als communie bedankje. Laat de bedankjes bedrukken met een originele tekst en schenk uw relaties een onvergetelijk cadeau.

Kies uit meer dan 100 verschillende premiums

Het assortiment premiums is zeer divers. Naast de aanstekers, sleutelhangers, stressfiguren, snoepgoed en keycords bieden wij u nog veel meer premiums. In het assortiment vindt u bijvoorbeeld diverse zadehoesjes, waaiers, polsbandjes en nog veel meer. Ook vindt u hier een groot assortiment smartgadgets en iphone covers. Met de smart premiums bent u helemaal up-to-date met de hedendaagse multimedia wereld. Bedruk de premiums met uw eigen logo en/of tekst. Zo bent u altijd voorzien van leuke en originele relatiegeschenken om weg te geven.

Laat de premiums vandaag nog bedrukken met uw logo

U kunt uw premiums nu heel eenvoudig online bestellen. Tijdens uw bestelling kunt u ons precies aangeven wat uw wensen zijn. Denk bijvoorbeeld aan het gewenste aantal en kleur. Heeft u nog geen keuze kunnen maken? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met een persoonlijk advies op maat. U heeft tevens de mogelijkheid om een gratis* sample of offerte van het gewenste artikel aan te vragen. (*Bij goederenbedrag tot € 5,-)