In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Verras uw relaties met een gepersonaliseerd cadeau

Een persoonlijk cadeautje is één van de grootste tastbare waardering die u uw relaties kunt geven. Het assortiment relatiegeschenken is zeer groot. Wanneer u een passend cadeau geschenk voor uw relaties uitzoekt en deze laat bedrukken met een persoonlijke boodschap, laat u zien hoeveel zorg en aandacht u hierin heeft gestoken. Dit kleine gebaar, in de vorm van persoonlijke kadootjes, wordt zeker gewaardeerd en heeft een grote impact op uw relaties.

Laat uw cadeau met foto, logo of tekst bedrukken

Wanneer u een passend cadeau als geschenk heeft uitgezocht, is de volgende stap het kiezen van de juiste bedrukking. Per cadeau, relatiegeschenk of gadget kunnen de bedrukkingsmogelijkheden verschillen. Wanneer u bijvoorbeeld een foto op een cadeau wilt bedrukken, dan kunt u het beste kiezen voor digitaal printen. Als u een cadeau met tekst wilt laten bedrukken, dan kunt u het beste kiezen voor een groot drukvlak, waardoor de tekst goed leesbaar zal zijn. Uiteraard kan er ook een kortere tekst, zoals een naam, op een kleiner artikel gedrukt worden. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen u graag verder met een persoonlijk advies op maat.

Luxe relatiegeschenk? Laat uw cadeau graveren

Ieder gepersonaliseerd cadeau heeft een unieke waarde. Wanneer u uw relaties een bedankjes cadeau wilt schenken met een luxe uitstraling, kunt u ook een cadeau graveren. Laat bijvoorbeeld uw cadeau personaliseren door deze te graveren met  de namen van uw relaties. Zo heeft iedere relatie een unieke luxe pen en een blijvend aandenken aan uw bedrijf of organisatie. Uiteraard is het ook mogelijk om uw cadeau met logo te laten graveren. Deze zijn zeer origineel om weg te geven aan uw eigen medewerkers, bijvoorbeeld tijdens een jubileum- of kerstviering.

Uw cadeau met opdruk bestelt u eenvoudig online

Iedere cadeau met opdruk is direct online te bestellen.  Op uw eigen gemak kunt u al uw wensen opgeven, bijvoorbeeld met betrekking tot de aantallen of de kleur van de opdruk. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen zullen wij een digitale drukproef maken. Hierop kunt u precies zien hoe uw cadeau gepersonaliseerd met tekst en/of logo eruit komt te zien. Wanneer deze helemaal naar wens is zullen wij uw cadeau bedrukken. Deze heeft u vaak al binnen acht werkdagen in huis. Bent u er toch nog niet helemaal uit? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat. Het personaliseren van uw cadeau is voor ons een kleine moeite maar voor jou een groot gebaar.

(17 artikelen gevonden)

Pagina's

Back to top