Relatiegeschenken voor door de brievenbus

Relatiegeschenken zijn er in alle soorten en maten. Er zijn zelfs talloze relatiegeschenk voor door de brievenbus te vinden. Ideaal om mee te sturen met een folder of brief of gewoon als cadeautje. Laat je inspireren door de unieke geschenken voor door de brievenbus.

(36 artikelen gevonden)

Pagina's

Vergroot uw doelstellingen met brievenbusgeschenken

Post is al jarenlang een belangrijk marketingmiddel. Helaas belanden veel van deze marketinguitingen na het lezen in de papierbak en soms zelfs voor deze überhaupt gelezen wordt. Door een leuk presentje mee te sturen in de mailing vergroot je de openingskans van uw brief en krijgt de inhoud meer impact. Bovendien blijft het geschenk langer gebruikt, waardoor ook uw naam langer onder de aandacht zal blijven. U verrast dus niet alleen de ontvanger met een leuk en praktisch extraatje. U haalt er zelf ook nog winst uit in de vorm van naamsbekendheidsverhoging. Dat is nog eens slimme marketing.

Een cadeautje voor door de brievenbus

Brievenbusgeschenken zijn vaak compacte en praktische artikelen. Belangrijk bij de keuze van uw brievenbus cadeau is dat u een cadeau kiest dat precies aansluit bij uw organisatie, doelstellingen en doelgroep. Wilt u uw doelgroep bijvoorbeeld bewust maken van duurzaamheid, kies dan voor een duurzaam relatiegeschenk. Zo zijn een bamboe USB stick of zaadzakjes perfect om toe te voegen aan de mailing. Deze zijn licht van gewicht en compact, waardoor ze perfect meekunnen in de brievenbuspost. Voor iedere doelgroep en boodschap is er wel een passend geschenk te vinden. Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Uw brievenbusgeschenk met logo of tekst bedrukt

Hoewel de brievenbusgeschenken vaak kleiner van formaat zijn, kunt u toch altijd profiteren van een optimaal drukvlak. Veel van deze geschenken zijn zelfs digitaal te bedrukken, waardoor u profiteert van een full colour opdruk van fotokwaliteit. Dankzij deze druktechniek is het dus niet alleen mogelijk om de relatiegeschenken met logo of tekst te bedrukken, maar ook met foto. Hierdoor kunt u deze brievenbusgeschenken precies laten aansluiten bij uw boodschap en dat vergroot de impact.

Via de webshop bestelt u heel eenvoudig al uw bedrukte relatiegeschenken. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u altijd een digitale drukproef om te bepalen of de opdruk aan uw wensen voldoet. Is dit het geval? Dan zullen wij het drukproces in gang zetten. Zo weet u zeker dat het eindresultaat aan uw wensen voldoet.