Tijd & Waarneming

Altijd bij de tijd met bedrukte relatiegeschenken

Met relatiegeschenken op gebied van tijd en waarneming blijft u altijd bij de tijd. De relatiegeschenken kunt u altijd inzetten. Denk bijvoorbeeld aan een leuke, bedrukte agenda of kalender voor uw relaties als bedankje voor een goede samenwerking, een bedrukt horloge als jubileumgeschenk of een klok met logo voor op kantoor. Op deze manier brengt u uw naam extra onder de aandacht bij al uw relaties.

Tijd & waarneming relatiegeschenken komen altijd van pas

Laat u inspireren door de tijdloze relatiegeschenken, zoals agenda’s en kalenders. Verras uw relaties ook eens met een bedrukte klok of een horloge met daarop uw eigen logo. U heeft een ruime keuze aan relatiegeschenken op gebied van tijd en waarneming. Hier vindt u altijd een geschenk dat bij uw organisatie, uw doel en uw doelgroep past. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte stappentellers voor de sportievelingen of kookwekkers voor echte keuken helden. Neem ook een kijkje in het assortiment ‘Diverse tijd –waarneming’ voor nog meer geschenken als weerstations, thermometers en parkeerschijven.

Verras uw relaties met een horloge, klok of agenda

Heeft u een relatiegeschenk gevonden dat precies bij u past? U kunt uw relatiegeschenk direct en eenvoudig online bestellen. Hiervoor heeft u niet veel tijd nodig. Op het bestelformulier geeft u uw gewenste aantal, de kleuren en de opdruk aan. Wij kunnen de relatiegeschenken voor u laten bedrukken met uw logo en/of tekst. Voor een advies op maat kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs.