Telefoonhouders bedrukken

Laat ook een telefoonhouder bedrukken met uw eigen logo en/of tekst en vergroot hiermee uw naamsbekendheid. Kies uit een breed assortiment een telefoonhouder dat bij uw doel, doelgroep en organisatie pas. Van telefoonstandaard voor het bureau of voor onderweg, U vind het hier allemaal.

(16 artikelen gevonden)

Pagina's

Een telefoonhouder voor op kantoor of voor onderweg?

Telefoonstandaard, zijn er net zoals telefoons zelf, in alle soorten en maten. Dit maakt de keuze erg groot. Wij helpen u graag een goede keuze te maken. Zo is het allereerst van belang om te weten wie u wilt verrassen met het geschenk. Is uw doelgroep bijvoorbeeld uw medewerkers, dan is het goed om een telefoonstandaard voor het bureau te kiezen. Deze zijn vaak iets groter dan een telefoonstandaard voor onderweg en zijn vaak voorzien van extra’s. Denk bijvoorbeeld aan een smartphone houder bureau met draadloze oplaadfunctie.

Laat uw telefoonhouder bedrukken met logo en/of tekst

Nadat u uw keuze hebt kunnen maken, komen we bij de volgende stap: de bedrukking. De bedrukking is erg belangrijk. Hiermee geeft u uw relatiegeschenk meerwaarde en een unieke eigenschap. De opdruk op de telefoonhouder is erg afhankelijk van uw doel. Is uw doel bijvoorbeeld om uw naamsbekendheid te verhogen. Laat dan de telefoonhouder bedrukken met logo en bedrijfsnaam. Is uw doel om extra aandacht te krijgen voor een marketingactie, laat dan de telefoonstandaard bedrukken met een unieke tekst. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Binnen enkele minuten bestelt u uw persoonlijke telefoonstandaard

Weet u al wat je wilt, dan komt u bij de eenvoudigste stap: het plaatsen van de bestelling. In onze webshop kunt u eenvoudig en binnen enkele stappen uw wensen doorgeven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gewenste aantal, kleur en opdruk. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen gaat onze studio aan de slag om een digitale drukproef op te maken. Hierop kunt u zien hier uw telefoonhouder met opdruk eruit komt te zien. Niet tevreden, dan passen wij de drukproef voor u aan. Pas als je helemaal tevreden bent zullen wij het drukproces starten en binnen een paar dagen heeft u uw bedrukte telefoonhouders in huis.