Bagagelabels bedrukken

Bagagelabels zijn er in verschillende vormen en modellen. Kies uw kofferlabel en laat deze bedrukken met uw tekst en/of logo. 

Wereldwijd bereik met uw eigen bagagelabels

Bagagelabels zijn compacte weggevertjes met een groot bereik. Hierdoor zijn ze perfect om in te zetten als promotioneel geschenk. De bagagelabels zijn zeer geschikt wanneer u een doelgroep wilt bereiken die graag reist. U komt met de bagagelabels niet alleen in beeld bij de ontvanger, maar bij iedereen die reist. U profiteert zo van een wereldwijd bereik. Het is dan ook niet voor niets dat dit weggevertje zeer populair is in de recreatiebranche. Door de bagagelabel te bedrukken met logo en/of tekst komt u op een subtiele manier in beeld bij uw relaties. Hierdoor komt dit niet direct over als reclame en wordt dit vaak positiever ontvangen. Dit heeft een grote invloed op de manier waarop uw doelgroep u ziet als organisatie en merk.

Kofferlabel bedrukken? Kies uit diverse soorten

In het assortiment vindt u kofferlabels in allerlei kleuren en designs. U kiest bijvoorbeeld voor een kofferlabel met een speelse uitstraling, zoals de kofferlabels in de vorm van een vliegtuig of slipper. Die doen het zeer goed bij een jongere doelgroep. Bovendien zijn de kofferlabels verkrijgbaar in opvallende kleurtjes, waardoor deze direct zichtbaar zijn op de bagageband. Naast deze speelse varianten kunt u ook kiezen voor een luxe bagagelabel. Die zijn gemaakt van een extra stevig materiaal en hebben een strak en stijlvol design. De luxe bagagelabels zijn perfect om weg te geven als premium bij een geboekte reis of als relatiegeschenk tijdens een leuk evenement.

Laat geheel naar wens uw bagagelabel drukken

Wanneer u uw bagagelabel heeft gekozen is de logische tweede stap de bedrukking. U kunt uw bagagelabel bedrukken zoals u zelf wilt. Denk bijvoorbeeld aan een opdruk van uw logo en bedrijfsnaam om uw naamsbekendheid te verhogen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw logo te combineren met een leuke quote, zoals ‘Wie leeft, ziet veel. Wie reist, ziet meer’. Hierdoor zullen de ontvangers zich wellicht meer aangesproken voelen en krijgen zij een positief gevoel bij uw merk. Het is tevens mogelijk om de bagagelabel te drukken in full colour. Hierdoor profiteert u van een ware fotokwaliteit waar u zeker mee zal opvallen. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij denken graag met uw mee!

Bestel binnen enkele stappen uw bagagelabel

Wanneer u weet hoe u uw bagagelabel wilt drukken, bestelt u die heel eenvoudig via de webshop. Hier geeft u in enkele stappen al uw wensen aan. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, zullen wij een digitale drukproef opmaken. Pas nadat u akkoord bent met de drukproef zullen wij de kofferlabel bedrukken. Bent u er nog niet helemaal uit? Geen probleem, u kunt altijd geheel vrijblijvend een sample, offerte of drukproef vooraf aanvragen. Deze kunt u op uw eigen gemak bekijken en bespreken. Neem contact op met ons, onze adviseurs staan altijd voor u klaar met een persoonlijk advies op maat.