In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Suikervrije pepermunt bedrukken

Iedereen houdt wel van een lekker verfrissend pepermuntje, maar niet iedereen wilt hierbij extra suiker binnenkrijgen. Denk hierbij vooral aan mensen met gezondheidsklachten, zoals diabetes. Ook aan deze doelgroep hebben wij gedacht. Met een groot aanbod aan suikervrije pepermuntje kunnen wij speciaal deze doelgroep bedienen.

Uw eigen suikervrije pepermuntjes met logo

Het aanbod suikervrije pepermunt is zeer divers. Naast de diverse mintcards hebben wij ook verschillende mintblikjes in het assortiment. De mintcards en blikjes zijn er in verschillende vormen en kleuren. Hierdoor kiest u altijd een pepermuntgeschenk dat bij u past. En uiteraard kunt u deze met de bedrukking nog beter laten aansluiten bij uw huisstijl. U kunt kiezen voor een opdruk van uw logo en/of naam, waardoor u echt aan uw naamsbekendheid werkt. Maar u kunt ook kiezen voor een full colour opdruk. Hierbij kunt u een complete afbeelding op de mintcards laten bedrukken, waardoor het erg leuk is om een bepaalde boodschap over te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een jubileumviering of een speciale marketingactie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Verantwoorde snoepgoed cadeau geven

Wanneer u uw doelgroep wilt verrassen met suikervrije snoepgoed, kan dat uiteraard altijd. Naast het suikervrije snoepgoed hebben wij ook diverse andere gezonde etenswaren in het assortiment, die u kunt laten bedrukken. Wanneer u uw bedrukte pepermuntjes wilt bestellen, kan dat eenvoudig online. Tijdens het plaatsen van uw bestelling kan u al uw wensen aangeven. Denk hierbij aan de kleur, aantallen en uiteraard opdruk. Nadat wij uw complete bestelling hebben ontvangen, krijgt u van ons een digitale drukproef. Dit is een voorbeeld waarop u kunt zien hoe jouw bedrukte pepermuntjes eruit komen te zien. Hierdoor weet u zeker of deze aan verwachting voldoet en zal ook het eindresultaat perfect naar wens zijn.

Back to top