Outdoor & Vrijetijdsartikelen en geschenken

Outdoor en vrijetijdsartikelen bedrukt met uw logo

Bereik uw relaties op een moment waar u eerder nooit aan heeft gedacht: hun vrije tijd. Tijdens hun vrije tijd zijn relaties bezig met activiteiten die zij leuk vinden. Komt uw naam ook op dit moment in beeld, dan zal uw naam met dat positieve gevoel geassocieerd worden. Daarnaast zijn de vrijetijdsartikelen ook geschikt voor uw medewerkers tijdens een personeelsuitje of teambuilding activiteiten. De diverse outdoor artikelen kunnen geheel naar wens bedrukt worden, bijvoorbeeld met uw logo en/of een originele tekst.

(280 artikelen gevonden)

Pagina's

Van picknick geschenk tot gepersonaliseerde bbq set

Voor iedere outdoor activiteit hebben wij een passend relatiegeschenk in het assortiment. Het assortiment is zeer divers. U vind hier leuke geschenken voor sportliefhebbers, zoals bidons, voetballen en stappentellers. Ook voor relaties die houden van ontspannen in de zomerzon bieden wij leuke relatiegeschenken, denk bijvoorbeeld aan een compleet geschenk picknick mand of een gepersonaliseerde bbq set met uw logo. Van frisbee tot verrekijker, in het assortiment outdoor vind u voor ieder wat wils.

Alle outdoor artikelen zijn direct online te bestellen

Om het extra gemakkelijk te maken kunt u al uw relatiegeschenken online bestellen. Of het nu gaat om een bedrukte pen of een bidon met logo, alles is direct via de website te personaliseren. Tijdens het bestelproces kunt u eenvoudig aangeven wat de gewenste kleuren, aantallen en bedrukkingswensen zijn. Tevens heeft u de mogelijkheid om een sample aan te vragen zodat u het relatiegeschenk van te voren goed kunt beoordelen. Neem contact op met één van onze adviseurs voor een persoonlijk advies op maat.