In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Hieronder vindt u een overzicht welke evenementen, sportclubs en -teams Van Helden Relatiegeschenken B.V. sponsort. Daarnaast sponsoren wij regelmatig diverse grote als kleinschalige maatschappelijke initiatieven.


Team JR Motorsport

Betrouwbaarheid, goede performance en een gezellige enthousiaste sfeer kenmerken Team JR Motorsport. Kernwoorden waar Van Helden Relatiegeschenken volledig achterstaat.

Sinds 2003 is het raceteam, onder leiding van Joost Ursem en Richard van den Bos, een bekend gezicht op de Nederlandse en internationale circuits. Met diverse overwinningen en aantoonbaar betrouwbare techniek, heeft het team uit Noord-Holland een goede reputatie opgebouwd.

Het team rijdt momenteel in de grootste landelijke klasse: de “Dutch Supercar Challenge” en strijdt daar om het kampioenschap.

Popfestival Appelpop - Tiel

Appelpop is uitgegroeid tot het grootste popfestival in zijn soort. Het GRATIS evenement vindt plaats in tenten op de Tielse Waalkade. In september 2009 wordt het voor de 18e keer georganiseerd.

Wat ooit begon als een extraatje tijdens het Fruitcorso in 1992 groeide uit tot een professioneel festival. De reacties van publiek en pers waren enthousiast en organisator Stichting Muziekstad Tiel (SMT) kon niets anders doen dan te beantwoorden aan de roep om herhaling.

Inmiddels is Appelpop uitgegroeid tot een festival met nationale en zelfs internationale bekendheid. In 2001 bezochten naar schatting al meer dan 30.000 muziekliefhebbers het succesvolle festival. Volgens schattingen van de hulpdiensten bezochten in 2008 over twee dagen verspreid ongeveer 160.000 mensen het festival.

Appelpop kenmerkt zich door de brede programmering: verspreid over drie podia staat de top van de Nederlandse muziekscene, kwaliteit uit het popzalen-circuit en regionaal talent.

Voetbalvereniging Theole - Tiel

T.S.V. Theole staat bekend als een ondernemende vereniging met een prestatief en creatief karakter. De vereniging is opgericht op 16 juni 1912 en vanaf die tijd is de club uitgegroeid tot een club met meer dan 900 leden, waarvan ruim 600 actief voetballend.

Met 42 jeugdelftallen, 48 kabouters, 7 senioren elftallen, 2 G-teams (waarvan er 1 aan een competitie deelneemt) en een dames team is Theole één van de grootste verenigingen in de regio Tiel.

Hovercraft Racing Team - Zwolle

Het H.R.T. bestaat uit een aantal 2e en 3e jaars Werktuigbouwkunde studenten van de Christelijke Hogeschool Windesheim uit Zwolle. Als onderdeel van de opleiding runt het team een jaar lang het race team. Als team zijn zij verantwoordelijk voor het onderhoud en het verbeteren van de hovercraft. Daarnaast geven zij ook demonstraties en doen ze mee aan diverse races.

Internationaal B - Juniorentoernooi van Voetbalvereniging RKTVC - Tiel

Op 15 en 16 augustus 2009 wordt het sterk bezette Internationaal B - Juniorentoernooi gehouden op Sportpark "De Ridderweide" te Tiel. Deelnemende teams zijn o.a. Ajax, Feyenoord, F.C. Utrecht, F.C. Twente, PSV, Feyenoord Ghana, Willem II, sc Heerenveen en uiteraard RKTVC.

Back to top