Vulpotloden bedrukken

Een vulpotlood is ideaal voor precisiewerk. Ga voor een succesvol resultaat met bedrukte vulpotloden.

Verras met een vulpotlood als relatiegeschenk

Schrijfwaren zijn interessante relatiegeschenken om weg te geven aan uw doelgroep, onder meer bedrukte pennen en potloden zijn erg populair. Of wat te denken van vulpotloden bedrukken? Het vulpotlood heeft de stijlvolle uitstraling van een pen en de precisie van een potlood. Dankzij de slanke vulling profiteert u altijd van een scherp potlood, wat het perfect geschikt maakt om te tekenen, maar ook om teksten te schrijven. Wanneer u het vulpotlood laat bedrukken met uw logo en/of tekst is dit een origineel weggevertje om uit te delen op bijvoorbeeld beurzen, open dagen of seminars.

Van promotiepotlood tot luxueus vulpotlood

Vulpotloden zijn er in allerlei soorten en stijlen. In het assortiment vindt u een ruime keuze aan vulpotloden. Hierdoor kunt u precies een vulpotlood kiezen dat aansluit bij uw doelstelling, doelgroep en geefmoment. Staat u bijvoorbeeld op een beurs en bent u op zoek naar een leuke weggever voor uw bezoekers, kies dan voor een vulpotlood in opvallende kleurtjes, zodat u direct onder de aandacht komt bij uw doelgroep. Bent u juist op zoek naar een stijlvol relatiegeschenk om weg te geven aan uw partners tijdens een eindejaarsborrel? Kies dan voor een verfijnd vulpotlood met een elegant design, zoals de vulpotloden van het topmerk Parker.

Vulpotlood bedrukken voor precisiewerk

Welk vulpotlood u ook kiest, ze zijn allen te bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Met de bedrukking voegt u een stukje persoonlijkheid toe aan het geschenk, wat zeker gewaardeerd wordt door de ontvanger. U kiest voor een bedrukking van uw logo en/of tekst in uw eigen PMS-kleuren, maar u kunt er ook voor kiezen om de vulpotloden in full colour te bedrukken. Met een full colour opdruk profiteert u van een ware fotokwaliteit, waarmee u zeker zult opvallen.

De mogelijkheden voor het bedrukken van vulpotloden zijn dus eindeloos. Met een vulpotlood dat helemaal aansluit bij de huisstijl van uw organisatie, verhoogt u de herkenbaarheid nog meer. Daar zult u nog jarenlang profijt van hebben.

Vulpotlood bedrukken? Ontvang een gratis digitale drukproef

Weet u nog niet precies hoe u uw vulpotlood wil laten bedrukken? Dat is geen probleem. Door middel van een digitale drukproef tonen wij u precies hoe uw bedrukte vulpotlood eruit komt te zien. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij de vulpotloden bedrukken. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Uiteraard kunt u ook altijd op voorhand contact met ons opnemen voor persoonlijk advies op maat.