0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
014 - 427 101

Rituals eindejaarsgeschenken voor al uw relaties

De Rituals producten maken een waar statement op gebied van verzorging en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met de Rituals producten komen veel verschillende aspecten samen, zoals ontspanning, verwenmomenten, oosterse tradities en sociale betrokkenheid. Een prachtig geschenk om uw relaties mee te verrassen! Vooral met het eindejaar in zicht zijn de Ritualspakketten perfect om weg te geven. Bijvoorbeeld om klanten en relaties te bedanken, waardering te tonen voor collega’s en natuurlijk om vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

Het verhaal achter het succes van Rituals

Rituals is een begrip als het gaat om persoonlijke verzorging. Dit succes begon in 2000 toen oprichter Raymond Cloosterman zijn passie achterna ging. Hierbij wilde hij alledaagse routines transformeren tot een bijzonder verwenmoment. In de westerse levensstijl staat alles in het teken van snelheid en effectiviteit, ook op gebied van dagelijkse verzorging. Met Rituals Cosmetics wordt er moeiteloos een luxueus ontspanningsmomentje gecreëerd, waarbij de mens centraal staat.

Met Rituals geeft u meer dan een verzorgingsproduct!

De Rituals producten hebben een authentieke basis van oosterse tradities. Dankzij innovatieve technologieën kunnen natuurlijke ingrediënten en eeuwenoude kennis gecombineerd worden tot een aromatisch verzorgingsproduct met een vleugje luxe.

Daarnaast steunt u met de Rituals producten ook de Tiny Miracles Foundation. Deze stichting heeft als doel om mensen in derdewereldlanden op te leiden, zodat onafhankelijkheid in deze gemeenschappen wordt gestimuleerd. Een mooi doel om een bijdrage aan te leveren tijdens het eindejaar!

 

Bekijk onze complete, ontspannende  en luxe Ritualspakketten »

Back to top