0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
014 - 427 101

Hawaïkrans België
Relatiegeschenk bedrukken Art. Nr. 17456

Hawaïkrans België
Beschrijving Hawaïkrans België
De Hawaïkrans België is een leuk en vrolijk geschenk voor jong en oud. De krans kan om de nek gedragen worden, maar kan net zo makkelijk om de pols gedraaid worden. De Hawaïkrans België is een uniek geschenk om uit te delen tijdens het EK voetbal in Frankrijk.
Specificaties

Productinformatie

Art. Nr.17456
Afmetingen56 cm x 10 cm x 4 cm (l x b x h)
Gewicht
10 gr
  • Vrolijk geschenk voor jong en oud
  • Voor om de nek of om de pols
  • Ideaal om uit te delen tijdens het EK voetbal
Prijzen
Aantal1442885761152
Prijs per stuk€ 0,49€ 0,47€ 0,45€ 0,43
Totaal€ 70,56€ 135,36€ 259,20€ 495,36
AantalPrijs per stukTotaal
144€ 0,49€ 70,56
288€ 0,47€ 135,36
576€ 0,45€ 259,20
1152€ 0,43€ 495,36
Kleuren
  • Hawaïkrans België - Custom/multicolor
    17456-009
    Custom/multicolor
FAQ
1. Bestellen:
• Wat zijn de verzendkosten?
De verzending is altijd gratis wanneer u bedrukte artikelen bestelt. Bij het bestellen van onbedrukte artikelen met een goederenbedrag onder de €200, berekenen wij €17,50 behandelingskosten.
• Is het mogelijk dit artikel in meerdere kleuren en/of maten te bestellen?
Ja, dat is mogelijk. U kunt de aantallen per kleur en/of maat noteren in het opmerkingenveld aan het eind van het online bestelproces.
• Is mijn logo van voldoende kwaliteit om te drukken?
Bekijk hier de specificaties waar uw logo aan moet voldoen. U ontvangt van ons nagenoeg altijd eerst een digitale drukproef per e-mail. Voldoet uw logo niet aan de richtlijnen voor aanleveren? Geen probleem. Wij maken uw logo gratis na.
• Ontvang ik nog een drukproef?
Ja, u ontvangt van ons een drukproef ter controle. Pas na uw akkoord zetten wij de bestelling in gang. Zonder uw toestemming beginnen wij nog niet met bedrukken.
• Wat zijn instelkosten?
Dit zijn kosten voor het zetwerk, het maken van de drukplaten en het instellen van de drukmachines. De instelkosten variëren per besteld artikel, per drukkleur/tekst en per positie, tenzij anders vermeld.
• Is het mogelijk om het cadeau dat ik ontvang om te zetten in korting?
Dit is afhankelijk van het cadeau. U kunt het beste contact opnemen met het verkoopteam via 014 - 427 101.
2. Bezorging:
• Wat is de levertijd?
Tenzij anders aangegeven in het vakje naast het artikel, worden uw bedrukte artikelen binnen 8 werkdagen geleverd, na akkoord van de drukproef en mits voorradig. De planningsdatum van de levering staat op uw orderbevestiging. Planningsdata zijn onder voorbehoud. Kortere levertijden zijn in overleg mogelijk.

Onbedrukte artikelen ontvangt u in 3 werkdagen, mits voorradig. Uw artikelen worden tussen 8.00 uur en 18.00 uur bezorgd (een tijdstip of dagdeel kunnen wij helaas niet aangeven). U kunt uw bestelling na telefonische afspraak ook zelf afhalen tussen 8.00 en 17.30 uur van maandag t/m vrijdag.
• Kan ik mijn bestelling ontvangen voor een bepaalde datum?
Uiteraard is dit mogelijk. U kunt uw gewenste afleverdatum noteren in het opmerkingenveld aan het eind van het bestelproces. Wij nemen dan contact met u op. U kunt ons ook direct bellen via 014 - 427 101.
• Door wie wordt mijn bestelling bezorgd?
Uw bestelling wordt door standaard door DHL bezorgd.
• Is het mogelijk om een bezorgtijd af te spreken?
Wij kunnen geen bezorgtijd afspreken, wel een bezorgdatum. Met uitzondering van een expresse-zending met DHL waar extra kosten voor in rekening gebracht worden.
3. Betalen en garantie:
• Op welke manieren kan ik betalen bij Van Helden?
U betaalt na ontvangst van onze factuur. Bij afhalen betaalt u contant of per PIN en indien de artikelen onder rembours worden geleverd betaalt u aan DHL.
• Wanneer dien ik mijn bestelling te betalen?
U betaalt de bestelling achteraf. Ongeveer 3 dagen nadat uw artikelen geleverd zijn ontvangt u van ons de factuur. Deze factuur dient u te voldoen binnen de betalingstermijn van 21 dagen. In een enkel geval dient u vooraf te betalen: wij nemen dan altijd contact met u op.
• Hoe lang heb ik garantie op mijn bestelde artikelen?

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Beschrijving Hawaïkrans België

De Hawaïkrans België is een leuk en vrolijk geschenk voor jong en oud. De krans kan om de nek gedragen worden, maar kan net zo makkelijk om de pols gedraaid worden. De Hawaïkrans België is een uniek geschenk om uit te delen tijdens het EK voetbal in Frankrijk.


Back to top