In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Relatiegeschenken voor uw huisstijl

Laat uw huisstijl tot uiting komen met persoonlijke en effectieve relatiegeschenken voor interne en externe exposure.

Huisstijl: begin bij de basis

Een huisstijl is als het ware hoe u als bedrijf uw identiteit tot uiting brengt. Het is meer dan alleen een logo en kleuren. Een huisstijl bestaat pakweg uit 3 belangrijke pijlers: design, communicatie en gedrag. Waarbij de een even belangrijk als de ander. De input voor deze elementen is afhankelijk van de identiteit van uw bedrijf.  Is bijvoorbeeld duurzaam ondernemen de basis van uw DNA, dan wordt dit in alle elementen tot uiting gebracht. Het design straalt dan duurzaamheid uit door gebruik van natuurlijke kleuren en elementen. In de communicatie zal ook duurzaamheid de boventoon voeren. Ook in het gedrag van uzelf en uw personeel zal duurzaamheid tot uiting komen. Op deze manier wordt de volledige huisstijl uitgewerkt en toegepast. Het design is het element waar wij expert in zijn en uw graag verder mee helpen.

(20 artikelen gevonden)

Pagina's

Uw huisstijl doorvoeren in het bedrijf

De visuele uiting in en rondom het bedrijf zijn ontzettend belangrijk. Al deze uitingen zijn gebaseerd op o.a. uw logo, PMS kleuren, typografie en fotografiestijl. De meest voor de handliggende producten waarmee u uw huisstijl in het bedrijf kunt doorvoeren zijn: bedrukte vlaggen voor buiten uw pand, bedrijfskleding, autobelettering etc. Door uw huisstijl intern door te voeren versterkt u het imago intern en zorgt u voor meer verbondenheid tussen personeel en organisatie. Deze verbinding kunt u nog verder opkrikken door persoonlijke geschenken aan het personeel weg te geven. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte notitieboekjes waar u niet alleen uw eigen logo op laat drukken maar ook de naam van de ontvanger.

Naar buiten treden met uw eigen huisstijl

Ook bij externe communicatie is uw huisstijl ontzettend belangrijk. Hiermee zet u de juiste toon en brengt u uw identiteit naar buiten. Het huisstijl is dus niet alleen een vertegenwoordiging, maar ook een versterking voor de identiteit van uw organisatie. Promotionele weggevers zijn hier een belangrijk onderdeel van. Niet alleen de bedrukking op het artikel is belangrijk, maar ook het artikel zelf. Zit bijvoorbeeld duurzaamheid in uw identiteit, dan kunt u het beste kiezen voor een duurzaam relatiegeschenk. Op basis van deze uitingen zullen mensen wat van uw gaan denken. De toepassing van uw huisstijl voor extern gebruik vormen dus de basis voor uw imago.

Uw huisstijl artikelen eenvoudig en snel in huis

In onze webshop vindt u diverse kantoorartikelen en weggevertjes die u kunt laten bedrukken in uw eigen huisstijl. U kunt direct online al uw wensen aangeven. Denk aan de grootte van de opdruk, de drukkleuren etc. Op basis van uw wensen zullen wij een digitale drukproef opmaken. Op dit document kunt u precies zien hoe uw bedrukte relatiegeschenken eruit komen te zien. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo weet u zeker dat het eindresultaat aan uw wensen voldoet. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies op maat? Neem dan contact met ons op.

Back to top