In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Relatiegeschenken hebben een positieve invloed op uw marketingactie

Met relatiegeschenken communiceert u altijd één-op-één. Niet voor even maar voor langere tijd. Dit verrassend veelzijdige medium levert meerwaarde bij de positionering van uw merk, het versterken van uw imago of de marketing van uw product. Zonder kapitalen te verspillen aan torenhoge rekeningen voor advertenties of clicks op internet. 

Relatiegeschenken zijn bijzonder effectief:

  • 64% ziet de boodschap als betrouwbaar
  • 51% heeft een positieve houding ten opzichte van de reclame
  • 33% krijgt een aankoopimpuls
  • 27% geeft een positieve referentie aan de gever
  • 27% heeft een positieve houding ten opzicht van het product

 

 

Ook is het herinneringspercentage vele malen hoger dan andere media

Een relatiegeschenk is duurzaam op vele gebieden. Niet alleen in de materialen, maar in de algehele productie wordt er verantwoord omgegaan. Zo werkt Van Helden volgens de ISO 26000 norm en is een groot deel van het assortiment gecertificeerd. Door de verantwoorde materialen en productie kan het geschenk nog lang bewaard worden en keer op keer opnieuw gebruikt worden. 

Aantal maanden dat een relatiegeschenk bewaard wordt:Zo ziet u dat u met relatiegeschenken op een verantwoorde wijze kunt genieten van een groot bereik voor een klein prijsje. Met meer dan 2.000 relatiegesschenken in het assortiment vindt u altijd een passend geschenk voor uw relaties. Bij vragen of voor een persoonlijk advies op maat kunt u altijd contact met ons openemen. 

Back to top