• Achteraf betalen
  • Gratis levering
  • Gratis digitale drukproef
0
Ma - Vrij tot 17:00
014 - 427 101

Toon uw waardering met het geven van bedrukte eindejaarsgeschenken

Aan het einde van het jaar wilt u misschien uw relaties, leden of vrijwilligers bedanken voor hun inzet en de goede samenwerking. Maar ook (vaste) klanten die steevast in uw winkel/zaak of aan uw balie komen wilt u wellicht iets leuks meegeven aan het einde van het jaar. Wanneer we midden in de koude wintermaand zitten, zorgen deze eindejaarsgeschenken voor warmte en gezelligheid. Dit maakt de eindejaarsgeschenken één van de mooiste geschenken voor uw klanten of relaties. Laat de eindejaarsgeschenken bedrukken met uw logo en/of tekst en geef deze weg tijdens een kerstborrel, een winterbeurs, kerstmarkt of ander evenement.

Gepersonaliseerde eindejaarsgeschenken voor klanten en relaties

Verras uw relaties ook met een luxe en onvergetelijk geschenk. Denk bijvoorbeeld aan luxe wijnsets, elegante tablethouders en complete pennensets. Naast het bedrukken van relatiegeschenken en eindejaarsgeschenken, kunnen wij deze ook personaliseren. U kunt de geschenken graveren met de namen van uw relaties, maar u kunt de eindejaarsgeschenken ook laten bedrukken met het digitaal printtechniek.  Hiermee kunt u o.a. de geschenken met foto voorzien. Op deze manier heeft u een uniek gepersonaliseerd eindejaarsgeschenk in handen dat een blijvende indruk achterlaat op uw relaties.

De impact van eindejaarsgeschenken

De altijd gezellige decembermaand is een mooi moment om terug te kijken op een hopelijk succesvol jaar. Het is de tijd van het jaar waarin we trouwe klanten en zakelijke relaties bedanken, onze waardering tonen voor collega’s en werknemers en natuurlijk vrijwilligers in het zonnetje zetten vanwege hun grote inzet. Dit is ook precies waar de bedrukte eindejaarsgeschenken voor staan. Van kleine weggever tot luxe, gepersonaliseerd eindejaarsgeschenk, alleen al met het gebaar toont u uw dankbaarheid aan de ontvanger. Bovendien komt u met bedrukte relatiegeschenken langdurig en veelvuldig onder de aandacht.

Eindejaarsgeschenken bedrukken? Bestel direct online

Op de website kunt u eenvoudig en op uw eigen gemak uw eindejaarsgeschenken bestellen. Wanneer u al uw wensen heeft doorgegeven, ontvangt u een digitale  drukproef van ons. Hierop is precies te zien hoe uw eindejaarsgeschenk eruit komt te zien. Pas wanneer deze helemaal naar wens is gaan wij de eindejaarsgeschenken bedrukken. Omdat wij alles in huis doen, heeft u uw geschenken altijd snel in huis. Altijd precies op tijd voor uw eindejaarsviering. Bent u er nog niet helemaal uit en heeft u hulp nodig bij de keuze van uw relatiegeschenken voor nieuwjaar of de bedrukking hiervan? Neem dan even contact met u op. Wij helpen uw graag met een persoonlijk advies op maat.

back to top