Persoonlijke geschenken & Accessoires bedrukken

Zorg voor uw relaties met persoonlijke relatiegeschenken

Persoonlijke relatiegeschenken zijn zeer geschikt om in te zetten voor verschillende doelgroepen en doelen. Maar ook zijn er diverse geefmomenten, waar deze geschenken goed voor ingezet kunnen worden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de Dag van de Zorg, secretaressedag en kerst. Ook zijn een aantal persoonlijke geschenken ideaal als give-away, zoals een Make-up spiegeltje, een Handwarmer, Handgel en een Pleistermapje. Meer ideeën opdoen? Bekijk dan eens onze speciale pagina met geefmomenten.

Kies uit vele verzorgingsartikelen, badsets en veiligheidsartikelen

Laat u inspireren door de veelzijdigheid van het assortiment. In het assortiment bad & toilet vindt u talloze ontspanning en wellness artikelen. Hiermee komen uw relaties zeker tot rust. Daarnaast bieden wij u ook vele verzorgingsartikelen, zoals manicuresets en lippenbalsem. Ook vindt u in het assortiment een groot aanbod met veiligheidsartikelen, zoals veiligheidsvesten en EHBO sets. Benieuwd naar meer? Neem dan een kijkje in het assortiment ‘Diverse persoonlijk.’ Hier vindt u o.a. zonnebrillen en tissueboxen.

U bereikt meer met bedrukte relatiegeschenken en accessoires

Door relatiegeschenken te laten bedrukken met uw logo en/of tekst valt u extra op en bereikt u tastbaar meer. Heeft u uw ideale artikel al gevonden? Dan kunt u op het bestelformulier het gewenste aantal, de kleur(en) en de opdruk aangeven. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst een sample aan te vragen, zodat u het artikel eerst met eigen ogen kunt zien. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.