• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0
Ma - Vrij tot 17:00
014 - 427 101

Graag stellen wij ons even voor

Van Helden verbindt al meer dan 50 jaar succesvol mensen en organisaties. Keer op keer met de allerlaatste trends. Telkens tegen de scherpste prijzen. Dat vereist een unieke werkwijze met alle noodzakelijke disciplines onder één dak. Van concept- en productontwikkeling, studiowerk en het aansturen van talrijke fabrikanten over de hele wereld tot razendsnelle verzending van bedrukte en gepersonaliseerde producten.

Tastbaar meer bereik

Een relatiegeschenk bedrukt met uw logo of boodschap is veel meer dan een cadeautje. Het levert meerwaarde bij de positionering van uw merk, het versterken van uw imago of marketing van uw product, dienst of event. U communiceert altijd één-op-één. Niet voor even maar voor langere tijd. De impact van dit unieke medium overtreft die van commercials en advertenties voor een fractie van de kosten. Bij Van Helden bent u zeker van tastbaar beter bereik!

Beloofd is bedrukt

Ons team telt 150 professionals in België en Nederland en kent maar één taak: zorgen dat uw opdrachten tot in de puntjes worden geregeld en ook u met uw acties tastbaar meer bereikt. Dat doen wij door het geven van heldere antwoorden op al uw vragen, tips en suggesties bij uw keuze en praktische adviezen voor bijvoorbeeld bedrukking en verpakking. Prijzen voor alle gewenste aantallen hebben wij direct paraat. Van een gepersonaliseerde pen tot een complete bedrijfsoutfit voor duizend medewerkers. Meer dan 20.000 verschillende artikelen leveren wij direct uit voorraad.

Verrassend en inspirerend

U zult verrast staan over de omvang en samenstelling van ons inspirerende assortiment, de krachtige mogelijkheden die alleen dit medium u biedt en het werk dat Van Helden voor u uit handen kan nemen. Bekijk het volledige assortiment op onze website. Bestel uw relatiegeschenken eenvoudig en snel en laat ze drukken met uw eigen logo.

State-of-the-art is de standaard

Innovatie is één van de kernwaardes van Van Helden Relatiegeschenken. De drukkerij en graveerinrichting van Van Helden behoort tot de meest geavanceerde van Europa. Excellent voorbeeld vormen de state-of-the-art graveermachines waarop pennen supersnel van namen en boodschappen worden voorzien. Zelfs zo snel dat levering van grote series binnen 48 uur geen enkel probleem vormt.

Onze vestigingen

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact

Full service leverancier van het jaar 2016