In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

November is cadeaumaand - 4e week

Wat is het eindejaar nou zonder zalige borrel. Daarom sluiten we de cadeaumaand af met een luxe kaasplankje die je gratis ontvangt bij jouw bestelling. Om de gratis luxe kaasplank te ontvangen voeg je in je winkelmandje de actiecode 'gift4' toe.


Naar top 50 relatiegeschenken

 


November is cadeaumaand!

Wij kunnen niet wachten tot de kerst en beginnen nu al met de festiviteiten! November is Cadeaumaand bij ons. Tijdens de cadeaumaand in november stunten we iedere week met promo's en delen wij leuke geschenken uit. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de scherpe weekdeals en ontdek hoe je een prachtprijs in de wacht sleept


Iedere week verloten wij ook een leuk geschenk onder alle deelnemers. Deze week verrassen wij onze winnaars met een gepersonaliseerde houten ornament in de vorm van een kerstboom! Bekijk hieronder de winnaars. Ben jij één van de winnaars? Stuur voor 1 december jouw contactgegevens naar marketing@vanhelden.nl en claim jouw cadeautje!

Actie is verlopen!

Back to top