In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

November is cadeaumaand - 3e week

Lichtjes in de boom, pantoffeltjes aan het gezellige eindejaar komt eraan! Een mooi moment om je relaties te verrassen met een uniek eindejaarsgeschenk. Daarom ontvang je deze week 15% korting op alle eindejaarsgeschenken. Voeg in je winkelmandje de actiecode 'gift3' toe om te profiteren van de actie.


Ga naar eindejaarsgeschenken

 


November is cadeaumaand!

Wij kunnen niet wachten tot de kerst en beginnen nu al met de festiviteiten! November is Cadeaumaand bij ons. Tijdens de cadeaumaand in november stunten we iedere week met promo's en delen wij leuke geschenken uit. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de scherpe weekdeals en ontdek hoe je een prachtprijs in de wacht sleept


Iedere week verloten wij ook een leuk geschenk onder alle deelnemers. Deze week verrassen wij onze winnaars met een exclusief eindejaarspakket voor een goede start van de feestmaand! Bekijk hieronder de 3 winnaars. Ben jij één van de winnaars? Stuur voor 1 december jouw contactgegevens naar marketing@vanhelden.nl en claim jouw cadeautje!

Actie is verlopen!

 

Back to top