In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

November is cadeaumaand - 1ste week

November cadeaumaand - week 1

Afreizen naar de familie of gezellig met iedereen op stap tijdens de kerst. Het begint allemaal bij het inpakken van de koffers. Dat komt goed uit, want jouw eerste cadeautje is een gratis Samsonite kofferset bij bestelling van een selectie van relatiegeschenken. Neem snel een kijkje bij deze selectie en profiteer!


Ga naar actie

 


November is Cadeaumaand!

Wij kunnen niet wachten tot de kerst en beginnen nu al met de festiviteiten! November is Cadeaumaand bij ons. Tijdens de cadeaumaand in november stunten we iedere week met promo's en delen wij leuke geschenken uit. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste de scherpe weekdeals en ontdek hoe je een prachtprijs in de wacht sleept. 


Iedere week verloten wij ook een leuk geschenk onder alle deelnemers. Deze week verrassen wij onze winnaars met een trendy reistas voor een zalig weekendje weg!

Ben jij de weekwinnaar? Stuur dan voor 1 december 2019 jouw contactgegevens naar marketing@vanhelden.nl en claim jouw cadeautje!

Actie is verlopen!

Back to top