In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Zomerse temperaturen, verfrissende relatiegeschenken

Na storm en regen schijnt nu eindelijk de zomerzon in ons land. Morgen wordt het één van de warmste dagen van 2014. Bij ons in Turnhout kunnen de temperaturen zelfs oplopen tot 28°C. Een zalige zomerdag vraagt natuurlijk om verfrissing. Een bezoek aan het strand staat uiteraard op nummer 1, maar ook thuis kunt u heel veel manieren vinden om af te koelen.

Denk bijvoorbeeld aan een water ventilator. Hiermee kunt u lekker luieren in de zon. Als u snakt naar verfrissing dan spuit u wat water op uw gezicht. In combinatie met de ventilator zorgt dat voor een heerlijk fris briesje.  Is de water ventilator net iets te nat voor uw relaties? Verras ze dan met een leuke fleurige waaier. Deze kunnen zij overal mee naar toe nemen.

De zomerse temperaturen kunt u natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Nodig al uw relaties uit voor een heerlijke barbecue. Toch maar een bezoek aan het strand? Vergeet dan niet een handige strandstoel en strandbal met logo mee te nemen.

Kortom, van de zalige zomerdagen moet u genieten en Van Helden Relatiegeschenken helpt u hier graag aan mee met talloze zomerse relatiegeschenken.

Back to top