In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Winter Tip: must have relatiegeschenken voor strenge winter

De wintervoorspelling 2011 - 2012
Ijs en ijskoud, met grote kans op een witte kerst, strenge vorst met temperaturen tot min 25 graden en gedurende 3 maanden volop (kans op) sneeuw!

Laat uw relaties niet in de kou staan en verras ze met een winters relatiegeschenk voor thuis of in de auto. 

Hieronder vindt u een Top 5 van populaire winter relatiegeschenken die u in de winter zeker in uw auto moet hebben. En een Top 5 om het huis in winterse sferen te brengen. Maak uw keuze en verras uw vaste klanten, werknemers of leden.

Top 5 voor in de auto                 Top 5 voor in huis
- IJskrabbers, v.a. € 0,20 p.st - Kaarsen, v.a. € 0,65 p.st.
- Voorruitbeschermer, v.a. € 3,15 p.st. - Spelletjes, v.a. € 0,28 p.st
- Pech-onderweg set, v.a. € 9,75 p.st - Wijnset, v.a. € 2,99 p.st.
- Thermosfles en koffiemok, v.a. € 1,89 p.st        - Mokken, v.a. € 1,25 p.st.
- Warme fleecedeken, v.a. € 4,79 p.st. - Badset, v.a. € 1,65 p.st

Vorig jaar heeft de winter voor veel problemen gezorgd op de weg. Zorg ervoor dat u en uw relaties zich goed voorbereiden! Veel ongelukken en lange files ontstaan door sneeuwval maar ook door mist die op het wegdek vriest. Natuurlijk wilt u alleen het beste voor uw relaties en werknemers. Zorg er dan voor dat ze veilig de weg op gaan of geef ze een speciaal winters relatiegeschenk voor thuis. Want ook tijdens de meest barre omstandigheden draagt u uw relaties en werknemers een warm hart toe.

Vooral populair zijn de ijskrabber en de voorruitbeschermer! Het ideale cadeau zodat u, uw personeel, klanten en andere relaties de ruiten van de auto niet meer hoeven te krabben. Er zijn al ijskrabbers vanaf € 0,20 per stuk en de voorruitbeschermer vanaf € 2,65 per stuk. Beiden inclusief bedrukking van een logo, uw bedrijfsnaam of een pakkende slogan.

Back to top