In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Winter Tip: must have relatiegeschenken voor in de auto

De winter is een barre tijd maar ook een perfecte tijd om uw relaties te verrassen met een winters relatiegeschenk voor thuis maar ook voor in de auto of voor onderweg.

De laatste week is de winter in Belgie aangekomen en heeft al voor veel problemen gezorgd. Er gebeuren veel ongelukken en er staan veel files door sneeuwval maar nu ook weer door mist die op het wegdek vriest. Natuurlijk wilt u alleen het beste voor uw relaties en werknemers. Zorg er dan voor dat ze veilig op weg gaan en geef ze een speciaal winters relatiegeschenk voor in de auto. Tijdens de meest barre omstandigheden draagt u uw relaties en werknemers een warm hart toe.

Hieronder vindt u een Top 10 van populaire winter relatiegeschenken die u in de winter zeker in uw auto moet hebben. Maak uw keuze en verras uw vaste klanten, werknemers of leden.

Top 10 winter relatiegeschenken voor in de auto.
* IJskrabbers
* Voorruitbeschermer
* Pech-onderweg set
* EHBO doos
* Thermosfles en koffiemok
* Warme fleecedeken
* Zaklamp of knijpkat
* Muts en sjaal
* Een extra trui
* Safety hamer

Vooral populair zijn de ijskrabber en (nieuw in het assortiment) de voorruitbeschermer! Het ideale cadeau zodat u, uw personeel, klanten en andere relaties de ruiten van de auto niet meer hoeven te krabben. Er zijn al ijskrabbers vanaf €0,20 per stuk en de voorruitbeschermer vanaf € 2,65 per stuk. Beide inclusief bedrukking van een logo, uw bedrijfsnaam of slogan.

Back to top