In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Wapenstilstand - Le Jour du Souvenir

De herdenking van de Wapenstilstand op 11 november 1918 is nog altijd een bijzonder moment en zal nog verder in betekenis toenemen omdat het komend jaar precies 100 jaar geleden is dat de Eerste Wereldoorlog uitbrak. Parallel hieraan zal ook de vraag naar memorabilia bij de vele deelnemers aan herdenkingen en de duizenden bezoekers van de historische slagvelden groter worden.

Naast blijvende herinneringen als mokken, sleutelhangers, flesopeners, pennen, t-shirts of caps behoren ook praktische zaken als poncho's, paraplu's en bidons tot de mogelijkheden om op de groeiende vraag in te spelen.

Het zeer uitgebreide assortiment van Van Helden Relatiegeschenken en de geavanceerde mogelijkheden voor bedrukking bieden daarvoor uitgekiende kansen. Onze verkoopadviseurs denken graag mee om binnen de historische kaders tot een waardig en stijlvol geschenk voor deelnemers,  bezoekers en relaties te komen. 

Back to top