0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Voorbereid de winter in met de 4 must-have wintergeschenken

Het zonnetje komt er maar moeilijk door. We moeten eraan geloven, de wintertijd is begonnen. Aanstaande zaterdag is er zelf kans op winterse neerslag in de Ardennen.  Goede voorbereiding is het halve werk. Wat is belangrijk om in huis te hebben tijdens de winter en waarmee kunt u uw relaties helpen. Bekijk hier de vier onmisbare wintergadgets voor dit najaar.

1. IJskrabbers

De dagen van nachtvorst zijn niet ver van ons verwijderd. Onze auto’s bereiken sneller het grondtemperatuur, dit houdt in dat er de kans op bevroren ruiten groter is. U kunt uw relaties een handje helpen. Door ze een bedrukte ijskrabber cadeau te geven , kunnen zij eerder de weg op. Ons aanbod ijskrabbers is zeer divers. Naast de traditionele driehoek ijskrabber bieden wij u ook een ijskrabber met LED lichtjes en een ijskrabber met handschoen. U vindt altijd een ijskrabber dat bij u past.

2. Smart handschoen

Tijdens de koudere wintermaanden kleden wij ons steeds warmer aan. Mutsen, sjaals en handschoenen mogen niet worden vergeten. Met de smart handschoenen blijven uw handen warm terwijl u op uw mobiel werkt. Een praktische wintergadget die zeker niet mag ontbreken in de wintergarderobe van uw relaties. Tip: Met de Touchscreen handschoen Bluetooth kunt u zelf bellen!

3. Warmte pads

Helaas kunnen handschoenen niet alle kou buiten houden. Vooral niet als u een sneeuwpop maakt met uw kinderen. De warmte pads zijn ervoor gemaakt om u snel weer op te warmen. De pads hebben een soort kruikfunctie, alleen door het compacte formaat zijn ze gemakkelijk mee te nemen naar buiten. De compacte warmte pads zijn ook zeer geschikt voor kinderen. Met een klik worden de kleine handje opgewarmd en kunnen ze er weer tegenaan.

4. Fleece dekens

Het is altijd lekker om binnen te komen in een warm huis. Tijdens de koudere wintermaanden kruipen wij graag onder de dekens en genieten wij van een heerlijke kop warme chocolademelk. Schenk uw relaties dit warme gevoel door ze te verrassen met een zachte fleece deken. Ook voor de kleintjes hebben wij een leuke fleece deken die zij nooit zullen vergeten. De pluche beer met fleece deken is een knuffel en deken in één. Hier maakt u zowel ouder als kind blij mee.

Door de wintergeschenken te bedrukken met uw logo en/of tekst genieten niet alleen uw relaties van de geschenken, maar u ook. Profiteer van tastbaar bereik en vergroot uw naamsbekendheid tijdens de wintermaanden. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u altijd contact opnemen met onze relaties.

Back to top