In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Volledig uitgerust kokkerellen met relatiegeschenken

Er is genoeg kookinspiratie te vinden in kookprogramma’s als 'Dagelijkse kost' en 'Masterchef'. Tijd om zelf de keuken in te gaan en de zaligste lekkernijen op tafel te zetten. Kokkerellen; een leuke bezigheid voor u en uw relaties.

Ga volledig uitgerust de keuken in met een bedrukte schort en bijpassende ovenwanten. Of ga voor een geheel nieuw design. De ovenwant en pannenlap zijn nieuw in ons assortiment en zorgen ervoor dat u nooit verbrande vingers heeft.

Ook nieuw in ons assortiment is het Reisbestek in houder. Een handig en origineel geschenk voor onderweg. Of doe uw relaties een luxe messenset of een zout- en pepermolen cadeau na een kookworkshop of een ander culinair uitje.

Zin in een luxe lunch? Kijk dan eens in het assortiment wijnsets en breidt dit geschenk uit met een Frans kaasplankje of een crème brulée giftsets. In ons assortiment keukengerei vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Natuurlijk kunnen wij deze geschenken voor u bedrukken met uw logo en/of tekst.

Back to top