In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Verras uw doelgroep deze zomer en val extra op

Het effect van een relatiegschenk wordt mede bepaald door het moment van geven. Verras uw relaties, klanten of doelgroep wanneer ze het niet verwachten met een opvallend relatiegeschenk. U overstijgt dan letterlijk de verwachting van uw relaties.

Bedrijfssluiting tijdens de vakantie
Gaat u tijdens de zomervakantie een tijdje dicht? Gebruik dit dan als extra contact moment met uw relaties. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door uw relaties een brief te sturen dat uw bedrijf enkele weken gesloten is tijdens de zomervakantie. Natuurlijk fijn om te weten maar verras ze ook meteen met bv. een opvallende balpen, strandbal of een ander relatiegeschenk wat uw relatie mee kan nemen op vakantie.

U kunt uw doelgroep natuurlijk ook 'zomaar' een relatiegeschenk geven, bijvoorbeeld omdat het zomer is. Ook daarmee zult u uw relaties erg verrassen. Geeft u ze een bedrukt relatiegeschenk dan komt ook op vakantie uw bedrijfsnaam of logo uw (potentiële) klant regelmatig onder ogen.

Top 10 populaire zomer relatiegeschenken
1. Balpen met opener
2. Strandbal
3. Opvouwbare of opblaasbare frisbee
4. Zonnebril
5. Compacte hangmat
6. Stoepkrijt
7. Spelletjes voor in de auto
8. Zonnescherm voor in de auto
9. Opblaasbare krokodil
10. Zonneklep

Back to top