In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Veilig op de fiets met fietslampjes en veiligheidsvesten

Nu de klok een uur is terug gezet worden de dagen ook steeds korter. Dit is het moment voor alle fietsers om eens goed naar de verlichting te kijken. Ondernemers kunnen hier natuurlijk goed op inspelen door hun relaties een losse fietslampenset met ledverlichting te schenken.

In de donkere wintermaanden blijft uw naam altijd in beeld bij uw relaties. Zéker in de grote steden waar menig fiets nog weleens omvalt en daardoor de lampen stuk zijn, is deze fietslampenset een uitkomst! Vooral kinderen zijn kwetsbaar in het verkeer, met een veiligheidsvestje vallen ze extra goed op. Ook voor volwassen die 's avonds nog een rondje gaan joggen is zo'n vest een must!

Van Helden biedt nog veel meer opvallende geschenken om uw relaties veilig en warm de winter door te helpen. Juist in dit jaargetijde wordt een passend geschenk meer dan gemiddeld op prijs gesteld. Plaats dus snel een zoekopdracht in de zoekbox bovenaan de website.

Vragen of persoonlijk advies?
Neem contact op met één van onze adviseurs via 014 - 427 101
(ma-vr, 8-17 uur), via het contactformulier of via de Live Chat. Blijf altijd op de hoogte via de nieuwsbrief.

Back to top