In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Vanhelden.be uitgebreid met geavanceerde, effectieve en supersnelle zoektool!

Op Vanhelden.be is een nieuwe zoektool gelanceerd. Het zoeken naar uw gewenste relatiegeschenken was nog nooit zo makkelijk en snel.

Test het nu zelf en vul boven in de zoekbox uw trefwoord in!

Vanaf nu krijgt u al bij het intikken van de eerste letter van uw zoekopdracht een zoekresultaat. En het resultaat is zeer snel te zien, namelijk binnen 50 tot 300 milliseconden! Ook als u een spellingsfout maakt wordt deze direct gecorrigeerd.

Na het typen van uw zoekopdracht kunt u vervolgens heel snel en eenvoudig uw zoekopdracht verder verfijnen op prijs per stuk, rubriek, merk, kenmerk, de kleur van het artikel en of het betreffende artikel bedrukt kan worden of niet.

Aan de rechterkant ziet u meteen het resultaat van artikelen die het beste past bij uw zoekopdracht. Ook hier kunt u sorteren op relevantie, populariteit, prijs en titel (a-z/z-a).

Heeft u vragen over de nieuwe zoektool of wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact op via 014 - 427 101 of via het contactformulier.

Back to top