In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Van Helden trots op hoofdsponsorschap Nederlandse voetbalclub Achilles'29

Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen is Van Helden Relatiegeschenken voor 3 jaar verbonden aan de Nederlandse Groesbeekse club Achilles ’29 die debuteert in de Jupiler League. “Achilles is ambitieus en zet een stap voorwaarts in hun ontwikkeling. Van Helden is ook continu bezig om vooruit te denken. Steeds een stapje verder. En natuurlijk willen we ook meegroeien met de doelstellingen die Achilles heeft. De komende drie jaar gaan we samen die strijd aan”, aldus algemeen directeur Arno van Helden.

Voor Van Helden is het voetbalavontuur een logische stap na het businessclub lidmaatschap. “Natuurlijk speelt de overstap naar de Jupiler League een belangrijk rol. Het past bij onze doelstellingen om Van Helden in Nederland nog meer op de kaart te krijgen. Daarbij komt dat het gevoel met de club enorm goed is. Hard werkend en geen poeh ha. Van Helden kan zich hierin vinden”, aldus Arno van Helden.

Relatiegeschenken meer impact dan tv-reclame
Naast het sponsorschap zal Van Helden zich gaan bezighouden met het inrichten van de fanshop en de merchandising. “Achilles helpt ons en wij helpen Achilles. Onze ervaring is om bedrijven, clubs, verenigingen etc. goed op de kaart te zetten. Met onze artikelen maar ook door ons solide advies”, aldus Arno van Helden. Uit onderzoek blijkt dat relatiegeschenken de hoogste attentiewaarde hebben ten opzichte van andere media. Ruim 57 procent van de bezitters van relatiegeschenken herinnert zich de naam van het bedrijf of merk. Dit percentage is wel twee keer hoger dan de recall van tv-commercials, slechts 28 procent. Ook het bereik van relatiegeschenken - hoe vaak worden ze gezien - is aanzienlijk hoger. Met relatiegeschenken, bedrukt met een logo of reclametekst, kun je perfect een boodschap vertellen, onder de aandacht blijven en blijk geven van je waardering.” 

Vragen?
Heeft u een vraag over dit persbericht? Neem dan contact op via 014 - 427 101 of via het contactformulier of de Live Chat

Back to top