In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Van Helden sponsort Johnny Hoogerland van Vacansoleil in Tielse profronde

Van Helden Relatiegeschenken was op zondag 31 juli sponsor van Johnny Hoogerland in de profronde van Tiel (Nederland).

De renner van Vacansoleil is na Bobbie Traksel, Lars Boom en Eddy van IJzendoorn de vierde prof die is gecontracteerd voor de Tielse profronde die op zondag 31 juli verreden werd.

,,Hoogerland is een aansprekende Nederlandse renner die graag aanvalt, we wilden hem er daarom graag bijhebben'', aldus organisator Wim van Rooijen. Het deelnemersveld zal na het Nederlands kampioenschap en tijdens de Tour de France worden aangevuld.

Johnny Hoogerland werd tweede
De Profronde Tiel, één van de na-Tour-criteriums die Nederland rijk is, is gewonnen door Laurens ten Dam. De 30-jarige renner van Rabobank kwam solo over de streep na een spannende wedstrijd onder een sfeervolle ambiance. Hij reed weg uit een kopgroep van vier renners. Johnny Hoogerland (Vacansoleil-DCM) werd tweede, voor zijn ploeggenoot Rob Ruijgh, die net als Ten Dam gisteren actief was in de Clásica San Sebastián. De massaal aanwezige toeschouwers, naar schatting zo'n 35.000 (!), zagen Lars Boom (Rabobank) vierde worden. Kenny van Hummel won de sprint van het peloton voor Nationaal kampioen Pim Ligthart (Vacansoleil-DCM).

Back to top