In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Van Helden Relatiegeschenken steunt Music for Life 2012

Music for Life wil deze week aandacht vragen voor dementie. Ze willen het bewustzijn en de beeldvorming rond dementie in de samenleving op de agenda zetten. Een week om dementie nooit te vergeten. Meer informatie over Music for Life: www.stubru.be

Dementie in België
Dementie is de grootste zorguitdaging voor de toekomst. De kans dat iemand dementie krijgt is op dit moment één op vijf. In Vlaanderen hebben meer dan 100 000 mensen dementie. In heel België zijn dat er 165 000. Drie keer meer mensen komen direct of indirect in contact met dementie. Niet alleen mantelzorgers, maar uiteraard ook familie en vrienden… En toch blijft de aandoening nog vaak onder de radar. Daar wil Music For Life 2012 iets aan doen.

Hoe steun je Music for life?
Van 14 t/m 21 december is de week om dementie nooit te vergeten. In deze week worden 2012 mooie muzikale herinneringen, anekdotes en verhalen verteld op de radio door middel van zogenaamde 'Songs for Life'. Je kunt ook je eigen 'Song for Life' aanvragen.

Maar ook zijn er mooie badges ontworpen, de 'Badge for Life'. Draag een 'Badge for Life' en laat zien dat je ook stilstaat en dementie nooit vergeet.  

Back to top