In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Van Helden opnieuw bekendste relatiegeschenken leverancier

Van Helden Relatiegeschenken is in 2010 opnieuw de bekendste leverancier van premiums, reclameartikelen en relatiegeschenken in Nederland. Dit blijkt uit een onderzoek wat is uitgevoerd door IBT Marktonderzoek in opdracht van PromZ. De uitkomsten van het onderzoek en toelichting op het gehele PromZ Opdrachtgevers onderzoek is te lezen in het PromZ Magazine nr. 4, 2010

Geholpen naamsbekendheid van 57%
Van Helden staat evenals vorig jaar op de eerste plaats met een naamsbekendheid van 57%. Hiermee laat Van Helden leveranciers zoals Jos! Premiums & Gifts en Novelties achter zich.

Grotere leverancierstrouw
Het onderzoek, uitgevoerd door IBT Marktonderzoek, maakt ook duidelijk dat veel opdrachtgevers hun leverancier van promotionele producten en relatiegeschenken trouw zullen blijven in 2011. Uit het onderzoek komt naar voren dat 54% van de respondenten aangeeft ook in 2011 weer met dezelfde leveranciers blijft werken. Slechts 4% gaat volgend jaar met een andere leverancier werken.

Back to top