In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Van Helden op de Horeca Expo in Gent

Op 15 tot 19 november 2015 staan wij weer op de Horeca Expo in Gent. Tijdens de vakbeurs voor horeca en grootkeukens kunt u zich laten inspireren door de innovaties en trends die de 130 exposanten met zich mee brengen. Ook wij zullen u verrassen met de nieuwste trends op gebied van relatiegeschenken. Bent u ondernemer in de horeca en wilt u u ook laten inspireren, Vraag dan direct een ticket aan voor de expo via ons contactformulier. Let op: zonder ticket heeft u geen toegang tot de expo.


12 Horecageschenken

Om u kennis te laten maken met het tastbaar beter bereiken van uw doelgroep, hebben wij speciaal voor onze beursgangers 12 horecageschenken geselecteerd. Zo bereikt u uw doelgroep langdurig en veelvuldig voor een relatief zeer kleine investering. Kom langs bij onze stand voor persoonlijk advies over de promotie van uw horecagelegenheid. Bovendien bestelt u deze artikelen met 10% korting* bij onze stand op de Horeca Expo.
*U ontvangt alleen korting als u direct op de Van Helden beursstand bestelt.

 

Back to top