In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

U kunt nu ook sorteren op klantbeoordelingen na zoekopdracht via zoekbox

Alle klantbeoordelingen zijn nu ook toegevoegd aan de gebruiksvriendelijke zoektool. Wanneer u nu hierboven in de zoekbox een zoekwoord intikt, dan ziet u ook de blauwe sterren van de gemiddelde beoordeling bij veel relatiegeschenken staan.

Als er bij een artikel nog geen sterren staan dan is er nog geen klantbeoordeling achtergelaten. Dit komt uiteraard vaker voor bij nieuwe artikelen die net in het assortiment zitten.

Filteren via pull-down boven de artikelen
Als u bijvoorbeeld ‘pen’ heeft ingevuld in de zoekbox dan kunt u vervolgens links in de blauwe balk boven de artikelen ook sorteren op beoordeling hoog > laag. Alle pennen met de hoogste klantbeoordeling komen nu bovenaan.
 
Alle klantbeoordelingen
Op dit moment zijn er al meer dan 200 klantbeoordelingen gedaan. Deze zijn te vinden op de detailpagina van het desbetreffende artikel, zie bijvoorbeeld Balpen Oslo en op de pagina Vanhelden.be/beoordelingen ziet u alle klantbeoordelingen op een rij.
 

Back to top