In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Top 5 lente relatiegeschenken

Na een regenachtige en koude winter komt nu langzamerhand het zonnetje weer om het hoekje kijken, de lente komt eraan! Wij zijn al helemaal klaar voor de lente, u ook?

In de lente gaan veel mensen weer lekker naar buiten. Kinderen spelen buiten, volwassen gaan weer sporten en fietsen in de buitenlucht. Een goed moment om bij uw doelgroep onder de aandacht te komen met een gepast relatiegeschenk waarop uw bedrijfsnaam gedrukt staat. Graag geven wij u alvast enkele tips.

Bekijk hieronder de Top 5 nieuwste Lente Relatiegeschenken
1. Bellenblaas Bubble Shooter 
2. UV Horloge
3. Fietszadelhoes
4. Rugzak Safety
5. Heuptas Voyage

> Bekijk alle nieuwe relatiegeschenken

Vindt u niet het juiste relatiegeschenk voor uw relaties in de Top 5 hierboven? Bekijk dan eens de pagina's met Outdoor-, en Sport-, Picknick- of Strand relatiegeschenken. Hier vindt u ook heel veel nieuwe en opvallende relatiegeschenken voor buiten.

Persoonlijk advies
Wilt u persoonlijk advies of heeft u een vraag over de nieuwste Lente Relatiegeschenken? Neem dan contact op via 014 - 427 101, de Live Chat Service of het contactformulier.

Back to top