In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Top 10 relatiegeschenken Auto, VerkeersVeiligheid en Winter

De winter komt er aan, u bent op zoek naar originele maar ook nuttige relatiegeschenken en wat is dan beter om te kiezen voor een relatiegeschenk dat de verkeersveiligheid verbeterd.

In de winter zijn files met slecht weer langer en tijdens winterweer neemt de kans op ongevallen fors toe. Natuurlijk is het vervelend wanneer uw medewerkers onderweg zijn naar een klant in de file komen naar aanleiding van een ongeval. Of een relatie is naar u op weg maar komt vast te zitten in het verkeer door het winterweer.  

Natuurlijk wilt u dat uw medewerkers en/of relaties zo veilig en snel mogelijk om de plaats van bestemming komen. Is dit niet het geval dan kunt u misschien toch bijdragen aan wat extra veiligheid. Hieronder vindt u tien relatiegeschenken die uw relaties of werknemers veilig op de plaats van bestemming doen aankomen of er voor zorgen dat ze in de file warm blijven.

Top 10 relatiegeschenken Auto en Veiligheid
1. IJskrabber
2. Veiligheidsvest geel of oranje (verplicht in iedere auto)
3. EHBO set
4. Safety hammer
5. Reflectielamp voor op de fiets
6. Kofferbak organizer
7. Fleecedeken
8. Voorruitbeschermer Winzo
9. Thermoskan of thermosbeker
10. Veiligheidshoes voor rugzak

Back to top