In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Stormachtige prijzen; Senz paraplu nu met 25% korting

Bestel de Senz Business Paraplu XL nu met 25% korting, dit is zeer geschikt als mooi kerst- of eindejaarsgeschenk. Deze uniek ontworpen stormparaplu draait vanzelf naar de ideale positie t.o.v. van de wind. Hij is aerodynamisch, windproof en kan windsnelheden tot ca. 100 km/h aan. En misschien nog wel het belangrijkst: de paraplu klapt niet binnenstebuiten!

Bestel hem nu en maak gebruik van de speciale aanbieding!

Senz Paraplu nu met 25% korting!
Bestel nu de Senz Business Paraplu XL met 25% korting. U heeft hem dan in huis voor slechts € 23,21 (bij 100 stuks) in plaats van € 30,95 per stuk. Inclusief opdruk van uw bedrijfsnaam of logo in 1 kleur op 1 segment. De actie is geldig t/m 25 november. Op=Op.

De standaard kleuren zijn zwart, wit, zilver en blauw. Wilt u een andere kleur? Vraag naar de mogelijkheden.

De Senz Paraplu, tot 100 km/h
De Senz Paraplu is ontworpen om je tegen alle weersomstandigheden te beschermen. Door te spelen met de aerodynamica, is de gevestigde orde op z'n kop gezet. De Senz Paraplu kan tegen windstoten van 100 km/h. De ontwerpers zijn tot het maximum gegaan in windtunnels. Ze hebben alles gedaan om zeker te zijn dat de paraplu wind kan weerstaan tot 100 km/h.

Back to top