In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Speelkaarten bedrukken: uw ideale troefkaart

De passie voor speelkaarten is grenzeloos. Miljoenen mensen van alle leeftijden houden van kaartspellen, genieten van de spanning en ontspanning in een open, gezellige sfeer van samenzijn: de ideale situatie om uw boodschap/troef op tafel te leggen.

Laat nu uw speelkaarten bedrukken en leg uw troefkaart op tafel.

Speelkaarten bedrukken
Met speelkaarten als relatiegeschenk kunt u alleen maar winnen: ze zijn aantrekkelijk, speels en leuk als geschenk en tegelijk een doeltreffend medium. Tijdens het promotionele kaartspel komt uw boodschap, merk of product honderden keren opnieuw bij alle spelers onder ogen. Een indrukwekkend spelletje, waardoor de boodschap blijft hangen. Precies door die voortdurende herhaling scoort u met promotionele speelkaarten een krachtig effect en wordt uw boodschap optimaal ingeprent bij alle spelers.

Wat zijn speelkaarten?
Speelkaarten zijn onderverdeeld in vier soorten kaarten: schoppen, harten, klaveren en ruiten. De schoppen en de klaveren speelkaarten zijn zwart en de harten en de ruiten zijn rood. In een kaartspel zitten standaard ook 2 of 3 jokers. Met deze kaarten zijn veel verschillende spellen te spelen zoals eenentwintigen, pesten, hartenjagen, klaverjassen en paardenrennen.

Bij Van Helden kunt u kiezen voor de klassieke kaartspellen maar wat dacht u van een luxe pokerset of een prachtige spellenbox met daarin 6 verschillende spellen?

Wilt u persoonlijk advies bij het kiezen van het juiste relatiegeschenk? Neem dan contact op
via 014-427101 of via ons contactformulier.

Back to top