In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Socialere werknemers met knuffel in de buurt

Uit onderzoek is gebleken dat volwassenen zich socialer en eerlijker gedragen wanneer er knuffels in de buurt zijn of andere artikelen die aan kinderen doen denken.

Het onderzoek
In het onderzoek werden psychologische experimenten uitgevoerd waarbij mensen extra veel geld konden verdienen als zij anderen bedrogen. Hieruit kwam naar voren dat er 20 procent minder bedriegers waren in een ruimte met kindgerelateerde voorwerpen. Bovendien gedroegen de volwassenen in de ruimte met speelgoed en knuffels zich guller. Dit is onderzocht door Sreedhari Desai van de Amerikaanse Harvard Universiteit.

Volgens de onderzoekster zouden er op kantoor dan ook knuffels en andere kindgerelateerde artikelen aanwezig moeten zijn, aldus een bericht op nu.nl. Werknemers liegen en bedriegen dan minder snel.

Op Vanhelden.be kunt u ook veel knuffels en kindgerelateerde relatiegeschenken vinden. Hieronder een aantal directe links om het zoeken te vergemakkelijken:
- knuffels en speelgoed
- spelletjes
- diverse kindrelatiegeschenken

Back to top