In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Simpele geschenken voor een brede glimlach

Zusters Ursulinen van Tildonk speelt in op de behoeften en tijdgeest van de plaatselijke Kerk en zorgt ervoor dat onderwijs bij jongeren wordt gestimuleerd. Afgelopen maand vertrok Zusters Ursulinen van Tildonk naar India met een tas vol Van Helden ballonnen.  Dit zorgde voor lachende gezichten bij talloze kinderen.

Zusters Ursulinen van Tildonk laat hiermee zien dat kleine simpele geschenken en give aways al voor zoveel vreugde kunnen zorgen. De kinderen in India hebben niet veel. Ze kunnen niet naar school als de westerse kinderen, maar het is zeker mooi om te zien dat wij ze blij hebben kunnen maken met een leuke relatiegeschenk. In een wereld waar alles zo snel gaat, moet men soms een stap terug nemen en de kleine dingen in het leven waarderen. Een cadeautje geven aan een goede relatie doet meer dan u denkt. Het zorgt voor een sterke relatie. 

Back to top