0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
014 - 427 101

Secretaressedag op 15 april; zorg voor een origineel relatiegeschenk!

Op de derde donderdag in april is het weer Secretaressedag! Hét moment om uw waardering te tonen en een origineel relatiegeschenk aan uw secretaresse te geven. Een extra schouderklopje, af en toe een bedankje of complimentje houdt de motivatie van uw werknemers op peil. Zet daarom uw secretaresse op 15 april in het zonnetje!

Vaak is het lastig om een gepast geschenk uit te zoeken. Het moet natuurlijk niet te groot maar ook zeker niet te klein zijn, maar ook bij u en uw secretaresse passen. Om u op weg te helpen willen we uw aandacht vragen voor enkele themapagina’s die linksboven via de tab Thema's op Vanhelden.be te vinden zijn.

U kunt bijvoorbeeld eens een kijkje nemen op de volgende themapagina’s; Bedankjes, Outdoor, Strand en Wellness. Hier vindt u allerlei originele, ontspannende en luxe relatiegeschenken.

Heeft u zelf al een leuk idee? Ga dan snel naar de webshop om het gewenste artikel op te zoeken. U kunt eenvoudig linksboven een zoekopdracht invoeren. Heeft u nog vragen of wilt u graag persoonlijk advies bij het maken van uw keuze? Neem dan contact op via 014- 427 101 of via het contactformulier.
Back to top