In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Route 66 Bidon = Relatiegeschenken Aanbieding van de Maand Maart 2012

Ook in de maand maart hebben we weer een speciaal artikel voor u geselecteerd. Graag presenteren wij u de Relatiegeschenken Aanbieding van de Maand Maart 2012:

>>> NU MET 30% KORTING: ROUTE 66 BIDON

Bestel deze populaire bidon nu voor € 3,14 in plaats van € 4,49 per stuk inclusief het graveren van uw bedrijfsnaam, logo of pakkende tekst. U profiteert in de maand maart van 30 % korting!

Route 66
De lange weg door de Verenigde Staten vanaf het Michiganmeer, gelegen bij Chicago, tot aan het zonnige strand van Santa Monica bij Los Angeles noemt men de Route 66. De promotionele artikelen van het merk Route 66 zijn voornamelijk vrijetijd-, reis- en strand relatiegeschenken en stralen de sfeer van de Route 66 uit.

Bidon met gravering
De Route 66 bidon is een handige bidon voor tijdens fietstochten! Het vochtgehalte moet dan ook op peil gehouden worden en dat kan met deze bidon in stijl van de Route 66. De bidon is van roestvrijstaal met een transparant kunststof tussenstuk, een draagring en een beweegbare drinktuit. De inhoud van de bidon is 800 ml. Leverbaar in de kleur transparant zwart en transparant kobaltblauw. De bidons zijn per stuk in een doos verpakt.

Back to top