In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Rollerball Belize met 35% korting; Aanbieding van de Maand

Iedere maand heeft Van Helden Relatiegeschenken een speciale aanbieding voor u. 

In de maand maart kunt u de populaire Rollerball Belize bestellen met 35% korting van € 1,59 nu voor slechts € 1,03 per stuk, inclusief uw opdruk in 1 kleur. De pen is te bestellen in de kleuren blauw, rood, paars, zilver en zwart.

> Bestel Rollerball Belize met 35% korting!

Het leuke aan Rollerball Belize is dat de dop eerst op de achterzijde geplaatst moet worden en dat dan de schrijfpunt naar buiten geschoven wordt. De rollerball is van aluminium en heeft chroomkleurige accenten, een blauwschrijvende vulling en is leverbaar in 5 verschillende kleuren.

> Meer informatie Rollerball Belize, vraag offerte aan of bestel direct

Wist u dat...
de pen een zeer effectief relatiegeschenk is? Zeker wanneer het bedrukt is met uw bedrijfsnaam of logo. Berekend is dat een reclamepen gemiddeld zeven keer in andere handen komt. Daarmee komt uw merknaam geregeld onder ogen van een nieuwe groep mensen en heeft uw relatiegeschenk een groot bereik.

Persoonlijk advies
Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies bij het kiezen van een geschikte relatiegeschenk? Neem dan contact op via 014 - 427 101 of het contactformulier.

Back to top