In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Relatiemarketing toepassen? Ga naar Fietsparadijs Limburg!

In de Belgische provincie Limburg is het befaamde fietsknooppuntensysteem bedacht. Een geniaal exportproduct waarvoor Limburg de Vlaamse Prijs voor Sportverdienste mocht ontvangen. Om 15 jaar Fietsparadijs Limburg in de kijker te zetten, valt er vanaf het voorjaar heel wat te beleven op het fietsroutenetwerk. Dit is dus een uitstekend moment om uw relaties te versterken en relatiemarketing toe te passen. Ga met uw relaties naar een evenement en bezorg ze een onvergetelijke dag! Vergeet natuurlijk niet om ze een (sportief) aandenken mee te geven waar natuurlijk uw bedrijfsnaam of logo op bedrukt staat.

Wat is er te doen in Limburg?
Voor de fietstoeristen zijn er feeërieke fietsnocturnes, boeiende fietszoektochten in het grootste aaneengesloten bosgebied van Vlaanderen, fruitroutes in Katarakt-land en een belevingsroute in en om het enige Nationaal Park van Vlaanderen. Ook het sportief fietsen en dagelijkse verplaatsingen met de fiets van en naar het werk worden extra in de kijker geplaatst met tal van fietsactiviteiten.

“Limburg doet een belletje rinkelen”
Hét symbool van 15 jaar Fietsparadijs Limburg is een unieke fietsbel waarin het Limburgs symbool werd verwerkt. Deze fietsbel staat symbool voor de Limburgse gastvrijheid en hoffelijkheid op het fietsroutenetwerk en is te verkrijgen via tal van onze fietsactiviteiten.

De Toeristische Dienst van Limburg heeft 31 maart al 5.000 fietsbellen uitgedeeld in Antwerpen om de Antwerpenaren te verleiden om in Limburg te komen fietsen.* 

Back to top