In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Relatiegeschenken zetten troonswisseling op 21 juli extra luister bij

Van Helden Relatiegeschenken uit Turnhout maakt zich op voor de extra vraag naar memorablia rond de aankomende troonswisseling. Daags na de aankondiging van de abdicatie door koning Albert-II is het bedrijf (op het hoofdkantoor in Tiel – Nederland) al gestart met het bedrukken van onder meer mokken, t-shirts en caps, met daarop portretten van de aankomende koning Filip en koningin Mathilde. De troonswisseling wordt één van de belangrijkste geefmomenten van 2013.

Traditiegetrouw kleurt heel België op 21 juli zwart, geel en rood. Dit jaar krijgt de nationale feestdag echter een bijzonder karakter door de troonswisseling. Net als bij de inhulding van koning Willem-Alexander, voorziet Van Helden Relatiegeschenken extra vraag naar een blijvende herinnering. Directeur Arno van Helden: “Wij verwachten dat de inhuldiging van koning Filip één van de belangrijkste geefmomenten van 2013 wordt. Bedrijven en instellingen zullen deze gebeurtenis aangrijpen om extra aandacht, naamsbekendheid en verkopen te genereren.” 

Back to top