In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Relatiegeschenken op de Outdoor Event Beurs 2014

De Outdoor Event Beurs komt er weer aan, dit jaar nog groter en succesvoller dan vorig jaar. De tweede editie wordt groots aangepakt. Tegelijkertijd blijft het een exclusieve beurs in een uniek kader. Dit jaar zal ook Van Helden Relatiegeschenken op de beurs staan en u overrompelen met tips & tricks over de inzet van relatiegeschenken.

Op de Van Helden stand ontvangt u niet alleen tips over de inzet van relatiegeschenken, maar u kunt er ook kennis maken met unieke (outdoor) relatiegeschenken en handige premiums. Daarnaast zullen onze adviseurs u laten zien wat de meerwaarde van relatiegeschenken is. Wij zullen u helpen uw relaties te versterken en uw naamsbekendheid te vergroten.

Bekijk ook eens het succes van de beurs in 2013. De Outdoor Event Beurs wordt één groot feest voor B2B relaties en Networking, met hapjes, drankjes en nog veel meer. Wij zien u graag op 19 en 20 maart 2014 op de exclusieve beurs in hartje Dessel.

Back to top