In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag 08:00 tot 17:00 uur
014 - 427 101

Relatiegeschenken bedrukken in uw huisstijl

Het bedrukken van relatiegeschenken in uw eigen huisstijl is de laatste jaren terug van weggeweest. Overal mag het logo of de bedrijfsnaam opstaan. Bedrijven hebben koffiemokken, agenda’s, wandklokken, bureaudesks, zelfs memoblokken en pennen bedrukt met het eigen logo of de bedrijfsnaam. Meer bureauartikelen...

Uw huisstijl op het interieur
Als er klanten op bezoek komen krijgen ze koffie in een bedrijfsmok met logo, ze eten in de kantine van borden met het logo erop en iedereen schrijft met pennen met het bedrijfslogo erop. U kunt zelfs uw gasten bij vertrek nog een leuke give-away meegeven met uw logo erop zodat ze in de toekomst uw naam niet zullen vergeten.

Heeft u van dit alles nog niets? Dan word het tijd dat u eens in de Van Helden Webshop rond kijkt. Er zijn allerlei gebruiksvoorwerpen op uw kantoor of binnen uw bedrijf die Van Helden in de speciale drukkerij met uw logo, bedrijfsnaam of pakkende slogan kan bedrukken.

Back to top